ПТП-о е станало между лични автомобили на полицейски служители  Със

...
ПТП-о е станало между лични автомобили на полицейски служители  Със
Коментари Харесай

Започва проверка на катастрофа, в която участвал полицай. Какви хора работят в МВР и ни пазят

ПТП-о е станало сред персонални коли на полицейски служители 

Със заповед на шефа на Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР) в отдела „ Специализирани полицейски сили " е разпоредена сложна инспекция за злополука, в която е взел участие служител на реда. Това оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Вчера, към обед, в полицията е постъпил сигнал за пътнотранспортно произшествие сред два леки автомобила на околовръстния път, в региона на Чепинци. 33-годишна жена, управлявала една от колите, е превозена в болнично заведение за оказване на здравна помощ, прегледана e и e ориентирана за домашно лекуване. Направените ѝ на място проби за алкохол и опиати отчели негативни стойности.

Водачът на другото транспортно средство - 34-годишен, отказал тестване на място, по-късно дал кръвна проба за проучване. В хода на изясняване на събитията към произшествието е открито, че той е чиновник на отдел „ Специализирани полицейски сили " - Столична дирекция на вътрешните работи. Незабавно е отхвърлен от работа.

Директорът на Столична дирекция на вътрешните работи основен комисар Любомир Николов е разпоредил сложна инспекция в отдела. 

Пътният специалист Диана Русинова написа ядосан коментар във връзка случая и сподели фотоси какво е останало от автомобила, който е провокирал ПТП нощес.

" Оказа се, че лидерът, който при маневра изпреварване на неразрешено за това място е отказал полеви тест за алкохол и опиати. Той също по този начин е чиновник на Министерство на вътрешните работи в СПС (Специализирани полицейски сили). Жената, с която живее също е чиновник на Министерство на вътрешните работи във Второ районно управление (на МВР) (според анонимна информация постъпила до мен). В автомобила имаше флакони наподобяващи така наречен “райски газ ”, балони и бутилки евентуално с водка. Странно за какво този автомобил беше зарязан в канавката и часове по-късно изгоря. Питам се какви хора работят в Министерство на вътрешните работи и ни “пазят ”? ", пита Русинова.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР